Servicii

Call Us: +40 768 268 278
Serviciile noastre = Soluțiile necesare

Serviciile noastre principale

Oferim servicii de consultanță în proiectarea incintelor frigorifice de congelare sau refrigerare, în funcție de nevoile specifice ale clientului. Criteriile de bază în proiectarea instalației frigorifice sunt reprezentate de cubajul incintei și destinația acesteia, în funcție de acestea stabilindu-se puterea frigorifică necesară.
Cere Ofertă
Asigurăm montajul și punerea în funcțiune a instalațiilor frigorifice. Prin montaj înțelegem îmbinarea panourilor cu elemente de fixare specifice (kit de montaj), astfel încât incintele frigorifice să poată fi demontate și relocate. Punerea în funcțiune a unității frigorifice constă în instalarea elementelor specifice, efectuarea probelor și a setărilor necesare funcționării.
Cere Ofertă
Având în vedere faptul că randamentul optim al unei unități frigorifice depinde și de exploatarea corectă a acesteia, de modul de depozitare al produselor în interior, de setarea temperaturii optime impuse de tipul produselor depozitate și optimizarea accesului în incinta unității, asigurăm instruirea personalului care urmează să deservească unitatea frigorifică.
Cere Ofertă
Pentru a evita intervențiile de urgență și perturbarea activității dumneavoastră, precum și pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor frigorifice, vă stăm la dispoziție cu servicii de întreținere a echipamentelor frigorifice, oferindu-vă posibilitatea încheierii unui contract de mentenanță.
Cere Ofertă
Asigurăm intervenții și reparații pentru toate tipurile de instalații frigorifice, asigurăm garanție atât pentru piesele înlocuite, cât și pentru serviciul efectuat.
Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată!

Aveți întrebări? Discutați cu un expert. Suntem aici pentru a vă ajuta și găsi rapid o soluție!
+40 768 268 278 sau Contact